גיליסבלוג

מגיל צעיר מאד אבא שלי סוחב אותי בשטחי המרעה של הגולן לרעות ולראות את העדר, להרגיש את הפרות מקרוב, להריח אותן. כך גדלתי עם העסק והיום אני מנהל אותו.

5 במאי 2020

בשר גרס פד גיליס grass fed

השנה תודות לכמויות המים הרבות הגולן ירוק במיוחד!השדות מלאים עשב ותענוג להתהלך פה..בשל המצב מי שנהנה מכל היופי אלו בעיקר הפרות והעגלים שלנו- שמסתובבים באין מפריע […]
21 באפריל 2020

משלוחי בשר מהגולן

כבר חודש שרכב החלוקה שלנו לא נח.. שולחים בשרים ללקוחות פרטים ברחבי הארץ.. המצב החדש הכניס את כולנו לחוסר וודאות, מזל שבקצביה של גיליס יוצאים משלוחים […]
8 במאי 2018

בקר אוכל עשב בלבד, גרס פד

מה חדש, אתם שואלים… גרס פד גיליס. גרס פד אמיתי!! אז בעקבות הרבה פניות, בקשות ושאלות… בתום תקופת הירק, באזור חג שבועות, סוף מאי תחילת יוני, […]
28 במרץ 2018

קציצות בשר – ללא גלוטן כל השנה..

קציצות / כדורי בשר לפסח או למה דוחפים לחם לקציצות. ?!? ? אצלנו בבית כל שבוע מכינים סיר קציצות גדול וכולם מרוצים.. פעם היה נהוג להכניס חלה […]
5 ביוני 2017

The Wile West

כשאנחנו אומרים רמת הגולן, מיד אנשים מדמיינים סרט של המערב הפרוע… אז בדיוק ככה, רק בלי הדו קרב.. להיות קאובוי בגולן זה תמיד לקום מוקדם (מאוד..) […]
27 באפריל 2017

טיפים לקראת יום העצמאות

  לכבוד חג המנגל הלאומי, שמוכר בשם היותר קליט יום העצמאות הנה מספר טיפים למנגל מנצח:   ההמלצה היא לחשב כמות של 450 גרם בשר (ללא […]
23 באפריל 2017

המדינה חוגגת… גם אנחנו (; עצמאות שמח!

אחרי פסח כאילו בהפתעה מגיע החג של הבשר.. יום העצמאות! אנחנו משתדלים להגיד לכל הלקוחות שלא יפספסו את משלוחי הבשר לחג ויתקשרו מיד אחרי פסח להזמין.. […]
23 במרץ 2017

הבלוג המקורי.. כשהיינו צעירים (;

אחד הגורמים החשובים ביותר בהנאה שלנו מבשר היא רכות הבשר. בעצם לא מעניין אותנו אם הרוטב של הצלי טעים באופן יוצא דופן אם לא הצלחנו להשלים נגיסה, וגם לא מידת צריבת האנטריקוט אם הוא לא היה רך.
1 בדצמבר 2016

חורף.. מחכים לגשם..

כבר סוף נובמבר ואנחנו עדיין מחכים לגשם :(