כתבו עלינו

28.6.16להרשים את חמותךאיך עושים בשר על האש
9.5.16הארץלעשות מנגל כמו המקצוענים
11.5.16הארץ מסעדות הבשר הטובות בארץ. הילולת בשר חד שבועית, גיליס
11.5.16מידה עשר עצות למנגל המושלם
16.1.16 סטודיו מנדרינה אין בשר בלי אש. הצצה לסדנת בשר אצל גיליס בבלוג צבעוני
15.12.15makoמסעדות כשרות מומלצות
19.10.15לאישהיומן מטבח- איילת הירשמן, סובבת כנרת
20.05.15חדשות 2הברקוד שיחשוף את האוכל שלנו
10.2014מקור ראשוןמי מפחד מהזאב הרע
4.2014מוצ"ש עם הגולן 
 4.2014ג׳רוזלם פוסטIt's all about the meat  הכתבה המלאה מתוך אתר ה www.jpost.com
 לאשה- גיליון 3465 9.9.13 אהבת בשרים- איילת הירשמן

 הכתבה המלאה כאן.. המדור של איילת - כאן :)

3.10.12וואלה- אוכלהמסעדות המומלצות ברמת הגולן
 דרך האוכל, אסתי ידידיה מגלים את גיליס לכתבה המלאה
קובי אריאלי- mako10 מסעדות כשרות ולוהטותמסעדות כשרות ולוהטות
אוכל טוב, יונית נפתליהסטיקים הכי טובים בארץהסטייקים הכי טובים בארץ
גלובס ערב ראש השנה תשע"במסעדה טובה: גיליס

מסעדה טובה: גיליס

ידיעות אחרונות / ynet 15.4.2010אנשי הבשר: 12 איטליזים מומלצים12 איטליזים
לאישה 17/08/09שעור בבית מדרש לבשרלכתבה המלאה מאת: איילת הירשמן
בלייזר / 29.11.07 ynetמסע אומצהמסע אומצה
הארץ 22/04/077 אתרי חובה לקרניבונים בחג

http://www.mouse.co.il/articles_item.aspx?BoneId=688&NsId=209&ObjId=11495&nocache=true