גיליסבלוג

מגיל צעיר מאד אבא שלי סוחב אותי בשטחי המרעה של הגולן לרעות ולראות את העדר, להרגיש את הפרות מקרוב, להריח אותן. כך גדלתי עם העסק והיום אני מנהל אותו.

5 ביוני 2017
אנגוס 2

The Wile West

כשאנחנו אומרים רמת הגולן, מיד אנשים מדמיינים סרט של המערב הפרוע… אז בדיוק ככה, רק בלי הדו קרב.. להיות קאובוי בגולן זה תמיד לקום מוקדם (מאוד..) […]
27 באפריל 2017
סטייק אנטריקוט אצל גיליס- תענוג

טיפים לקראת יום העצמאות

  לכבוד חג המנגל הלאומי, שמוכר בשם היותר קליט יום העצמאות הנה מספר טיפים למנגל מנצח:   ההמלצה היא לחשב כמות של 450 גרם בשר (ללא […]
23 באפריל 2017
עצמאות 17

המדינה חוגגת… גם אנחנו (; עצמאות שמח!

אחרי פסח כאילו בהפתעה מגיע החג של הבשר.. יום העצמאות! אנחנו משתדלים להגיד לכל הלקוחות שלא יפספסו את משלוחי הבשר לחג ויתקשרו מיד אחרי פסח להזמין.. […]
23 במרץ 2017
unnamed (8)

הבלוג המקורי.. כשהיינו צעירים (;

אחד הגורמים החשובים ביותר בהנאה שלנו מבשר היא רכות הבשר. בעצם לא מעניין אותנו אם הרוטב של הצלי טעים באופן יוצא דופן אם לא הצלחנו להשלים נגיסה, וגם לא מידת צריבת האנטריקוט אם הוא לא היה רך.
1 בדצמבר 2016
61956_10151207080369773_6665675_n

חורף.. מחכים לגשם..

כבר סוף נובמבר ואנחנו עדיין מחכים לגשם :(
18 בפברואר 2016
HP_4pics_D_

הריכוך

אחד הגורמים החשובים ביותר בהנאה שלנו מבשר היא רכות הבשר. בעצם לא מעניין אותנו אם הרוטב של הצלי טעים באופן יוצא דופן אם לא הצלחנו להשלים נגיסה, וגם לא מידת צריבת האנטריקוט אם הוא לא היה רך.
18 בפברואר 2016
HP_4pics_A_

עשיה נכונה

אני חושב שאחד המושגים שהכי מבלבלים את הישראלים הוא המושג בשר מיושן. מה זה? למה צריך לאכול בשר ישן? ובכלל יש כאלה ששומעים את השורש ע.ש.נ. בתוכו, ואז הם בכלל לא רוצים פסטרמה. נעשה קצת סדר בבלגן. המונח המקצועי ליישון הוא הבחלה. אבל האסוציאציה הראשונה היא בחילה, ולכן השתמשו במושג יישון, דהיינו לעשות את הבשר ישן. האם בשר מיושן זה טוב?
16 בפברואר 2016
12654166_1315438778481926_8901160087153819283_n

רוסטביף

הרוסטביף הוא אחד ממנות ההגשה הבשריות המרשימות ביותר, אבל הכנתו פשוטה למדי בתנאי ששומרים על מס' כללים בסיסיים. קבלו כמה כללים להכנה פשוטה ומוצלחת מפי ראובן גיליס..